Consultanta Design

Potrivit terminologiei de specialitate, serviciile de consultanta implica realizarea uneia sau a unui grup de activitati. Aceste servicii implica o cunoastere a clientului si a nevoilor sale, precum si vizitarea spatiului respectiv .

Cand ai nevoie de consultanta in decorarea interiorului?
In cazul aranjamentelor din locuinta vizand culoare ,stil,textura,accesorii,mobilier, iluminare, diverse obiecte de decor, tablouri.

Cui te adresezi pentru servicii de consultanta in decorarea interiorului?
Pana sa ajungi la un decorator specializat(nu designer de interior), poti apela la:
• prieteni care au trecut prin situatii similare;
• arhitectul constructiei respective sau alti arhitecti, prin recomandare 
• artisti, care au un simt estetic foarte dezvoltat;
Chiar daca alegerea acestui tip de serviciu de decorare tine de bugetele limitate pentru aceasta arta a spatiului interior, e bine de stiut ca uneori parerea unui ochi experimentat, din exterior, ne ajuta foarte mult in tot ceea ce facem, inclusiv in cunoasterea noastra personala, launtrica.
Unul din conceptele dupa care se orienteaza in amenajarea unei incaperi este stabilirea, prin elementele de design folosite, a punctului central al camerei respective. Acesta reprezinta detaliul-cheie care focalizeaza intreaga atentie a unui persoane care intra in incapere: fie elementul care „iese” din decor, fie cel care esentializeaza intregul design într-o singura concluzie estetica. Desigur, pentru un profesionist identificarea acestui punct este o sarcina mult mai simpla decat pentru un amator: punctul, poate un element „de durata” in amenajarea respectivei camere (mobilierul, un detaliu arhitectural), ori unul mai„efemer” (tablourile, decoratiunile). Livingul, zona cea mai vizitata de musafiri, poate avea punctul focal un tablou de dimensiuni mari pus in valoare de un anume joc de lumini, sau un obiect de arta, intentionat disonant fata de restul amenajarii .

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Ultimele comentarii